Yüregir'de Ibadethaneler Temizleniyor

Yüregir Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, sosyal belediyecilik kapsaminda ilçe sakinlerinin ibadetlerini saglikli ve temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri amaciyla cami, cemevi, türbe ve ziyaret gibi ibadethanelerde temizlik ve hijyen çalismalarina düzenli olarak devam ediyor.

Yüregir'de Ibadethaneler Temizleniyor
Yüregir Belediyesi, ilçede bulunan yaklasik 250 ibadethanede rutin temizlik çalismalarini sürdürüyor. Cami, cemevi, türbe, mescit ve ziyaretlerde titiz bir çalisma yapan ibadethane temizlik ekipleri halilari özenle süpürüyor, kapsamli dip köse bucak temizlik yapiyor.

Temizlik çalismasi ibadethanelerin bahçelerinde de gerçeklestiriliyor.

Yapilan çalismalarla vatandaslar daha saglikli ve huzurlu bir ortamda ibadet etme imkani buluyor.

Caddeler, park ve sokaklarin yani sira cami, cemevi ve ibadethanelerin de saglik kurallarina uygun olarak temizlenmesine özen gösterdiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Ibadethanelerimiz halkimizin ortak degeri, kutsal mekanlaridir. Evlerimizde yaptigimiz temizlik ne kadar özenli ve önemliyse ibadethanelerimizin temizligi de bir o kadar önemlidir. Yilin 12 ayi sürdürdügümüz ibadethane temizligi çalismalari sayesinde vatandaslarimiz gönül rahatligiyla saglikli bir ortamda ibadetlerini ifa edebiliyorlar” seklinde konustu.

Cami, cemevi, türbe, ziyaret yerleri ve kutsal mekânlari düzenli olarak temizleyen Yüregir Belediyesi, verdigi hizmet ile halkin da takdirini topluyor.
Kaynak: İHA