Fiyat Önerileri Konusuldu

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi, Düzce Otobüsçüler Minibüsçüler ve Servis Araçlari Odasi, Düzce Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi baskanliklari isbirligiyle 11. Meslek Komitesi sektör istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Fiyat Önerileri Konusuldu
Toplantiya, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Ahmet Dertli, 11. Meslek Komitesi Baskani Isa Üçüncüoglu, Baskan Yardimcisi Bülent Eroglu, Minibüsçüler ve Servis Araçlari Oda Baskani Bülent Özbakir, Düzce Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskan Vekili Erdin Osmanoglu ve komisyon üyeleri katilim sagladi.

Komisyon üyeleriyle gerçeklestirilen toplantida, fiyat önerileri görüsülürken, çevre illerdeki fiyatlar karsilastirilarak arastirilma yapildi. Enflasyon rakaminin baz alarak basta akaryakit ve diger bakim onarim lastik fiyatlari vb. gibi maliyet fiyatlari belirleyerek Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi 11. Meslek Komitesi’nin bir sonraki ay toplantisinda personel ve ögrenci tasima isi ile istigal eden üyelerin fiyat tarifelerinin kararlastirilmasina karar verildi.

Kaynak: İHA