Esentepe ESMEK'te Egitimler Devam Ediyor

Eyüpsultan Sanat ve Meslek Egitim Kurslari’nda (ESMEK) egitimler yogun bir katilimla devam ediyor. Kurslarda 23 alan ve 171 farkli bransta egitimler veriliyor.

Esentepe ESMEK'te Egitimler Devam Ediyor
Eyüpsultanli vatandaslarin ekonomik ve sosyal yönden kalkinmalarini saglayan Eyüpsultan Sanat ve Meslek Egitim Kurslari’nda, 23 alan ve 171 farkli bransta egitimler veriliyor. Toplam 7 merkez binasi ile hizmet veren ESMEK’lere Eyüpsultanlilar yogun ilgi gösterirken, yakin zamanda hizmete açilan Esentepe ESMEK’te de kursiyerler hem sosyallesiyor, hem de yaptiklari isleri kazanca dönüstürme imkani buluyor. Esentepe’deki ESMEK’te herkesin tercihine uygun 22 farkli brans bulunuyor.

“Filografi yapmak psikolojik olarak beni çok rahatlatiyor”

Filografi egitimi alan Meliha Tanik, kursla ilgili düsüncelerini su sözlerle dile getiriyor: "Iki senedir Filografi egitimi aliyorum. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Filografi yapmak psikolojik olarak beni çok rahatlatiyor. Deniz Baskana bize sunmus oldugu bu imkanlardan dolayi çok tesekkür ediyorum" dedi.



“Yeni dostluklar kurup sosyallesiyoruz”

Basit Nakis kursuna katilan Pelin Yilmaz, ESMEK sayesinde yeni dostluklar kurup sosyallestigini dile getirerek, "Kursa baslayali yaklasik bir ay kadar oldu. Henüz ögrenme asamasindayim. Dikis dikmeyi biliyordum, dolayisiyla nakis yapmayi bilmedigim için iplerimi ve kumaslarimi degerlendirmek maksadiyla kursa katildim. Burada sicak bir ortam var; günlerimiz çok güzel geçiyor. Bu tarz platformlarin sayisinin artirilmasi gerektigini düsünüyorum" diye konustu.



“Bütün stresimi burada atiyorum”

Zor bir dönemde Filografi kursuna basladigi söyleyen Figen Bütün ise kursa severek geldigini vurgulayarak su açiklamalarda bulunuyor: "Iki senedir bu kursa geliyorum. Bütün stresimi burada birakip eve rahatlamis bir sekilde gidiyorum. Burasi bana çok iyi geliyor. Bütün arkadaslarima tavsiye ediyorum" seklinde konustu.



“Kendini gelistirmek isteyen herkes ESMEK’le tanismali”

Tesadüf eseri basladigi filografi kursuna 3 yildir devam eden Serpil Turhan, "Filografi ile ugrasmaktan büyük keyif aliyorum. Burada bütün yorgunlugumu ve stresi üzerimden atiyorum. Burada kendimi yeni arkadaslar edindim. Sosyallesmek ve kendini gelistirmek isteyen bütün kadinlarin ESMEK’e gelmesi gerektigini düsünüyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA