Can Dostlara Hem Sifa, Hem Sicak Yuva

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi, bir can dostu daha sicak yuvaya kavusturdu. 17 aylik çocuklarini hayvan sevgisi asilayarak büyütmek isteyen Açikel çifti, barinagi ziyaret ederek Golden cinsi bir köpek sahiplendi.

Can Dostlara Hem Sifa, Hem Sicak Yuva
Avrupa’nin en modern hayvan barinagi olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi, her gün yüzlerce can dosta sifa dagitirken, sahipsiz hayvanlarin sicak yuvalara kavusmasini da sagliyor. Vatandaslari hayvan sahiplenmeye tesvik etmek için barinak bünyesinde yavru kedi sahiplendirme ünitesi olusturulurken, barinakta dogan ve ekipler tarafindan sokakta bulunarak barinaga getirilen yüzlerce kedi ve köpek, sahiplendirilerek sicak yuvalara kavusturuluyor. Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi’ni ziyarete gelen Açikel çifti, 17 aylik çocuklari Ayaz’in hayvan sevgisi asilayarak büyütmek için Golden cinsi bir köpek sahiplendi. Açikel ailesi, hayvan sahiplenerek ailelerini büyütmenin mutlulugunu yasarken, can dost ise sicak bir yuvaya kavusmanin heyecanini yasadi.

Petshoplardan satin almak yerine barinaklardan hayvan sahiplenilmesinin önemine vurgu yapan Burak Açikel, “Esimle birlikte hayvanlari çok seviyoruz. Çocugumuz olunca onun da hayvan sevgisi ile büyümesini istedik. Petshoplardan satin almak yerine barinaktan hayvan sahiplenmeyi tercih ettik. Sahiplendigimiz Golden çok sevimli. Hem bize hem de oglumuza güzel bir arkadaslik yapacaktir. Osmangazi Belediyesi’nin bu modern hayvan barinagini da çok begendik. Can dostlarimizin her türlü bakim ve tedavisi burada yapiliyor.” dedi.

Kaynak: İHA