'Altieylül'e Merhaba Konseri'

Altieylül Belediyesi Hasan Can Kültür Merkezi’nde düzenleyecegi “Altieylül’e Merhaba Konseri” ile Altieylül sakinlerine müzik söleni yasatacak.

'Altieylül'e Merhaba Konseri'
Altieylül Belediyesi, Ocak ayinin 11’inde Sali günü saat 20.00’da düzenlenecek olan “Altieylül’e Merhaba Konseri” ile de Altieylül basta olmak üzere bütün Balikesirlilere müzik söleni yasatacak. Müzik direktörlügünü Necatibey Egitim Fakültesi Güzel Sanatlar Egitimi Bölüm Baskani Özge Gençel Ataman’in; orkestra sefligini ise H. Hakan Okay’in yapacagi “Altieylül’e Merhaba Konseri” Türk Pop Müzigi, Türk Halk Müzigi, Dünya Klasik Müzigi, Opera ve Türk Sanat Müzigi eserlerinden olusan genis bir repertuvar ile müzikseverlerin huzuruna çikacak.

Altieylül’de devam eden etkinler ile Balikesir’de baslayan kültür-sanat rüzgârlari “Altieylül’e Merhaba Konseri” ile devam edecek. Ülkenin dört bir yanindan gelecek degerli 40 akademisyenden olusan “Nef Akademik Oda Orkestrasi” Hasan Can Kültür Merkezi’nde verecegi konser ile Balikesir’de düzenlenmis en genis kapsamli oda müzigi dinletilerinden birini gerçeklestirecek. Hasan Can Kültür Merkezi’nde daha önce de 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla Nemeth Quartet Oda Müzigi Grubu sahne almis ve Balikesirliler tarafindan büyük ilgi görmüstü.

Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, “Kültür Merkezi’miz açildigi günden bu yana birçok faaliyete sahne oldu. 11 Ocakta ülkemizin dört bir yanindan gelen ve akademisyenlerden olusan Nef Akademik Oda Orkestrasi’nin verecegi Altieylül’e Merhaba Konseri ile vatandaslarimizin huzuruna çikacagiz. Bundan sonra da ayni tempoda kültür-sanat çalismalarimiza devam ederek Altieylül’de yasayan vatandaslarimizin kalbine dokunmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA