Istanbul'da En Çok Parki Olan Ilçe Basaksehir

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Basaksehir’i Seviyorum Çünkü Söyleyecek Sözüm Var” söylesilerinde gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ögrencilerin “Baskan oldugunuzda ilk yapmak istediginiz sey ne oldu?” sorusuna yanit veren Baskan Kartoglu, “Çocuklara park yapmak istedim ve bunu da basardim. Istanbul’da en çok parki olan belediyeyiz” dedi.

Istanbul'da En Çok Parki Olan Ilçe Basaksehir


Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Oyakkent Ortaokulu’nda ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilerin merak ettigi tüm sorulari sorma firsati buldugu söyleside keyifli anlar yasandi. Yogun katilimla düzenlenen programda bir ögrencinin, “Baskan oldugunuzda ilk yapmak istediginiz sey ne oldu?” sorusuna cevap veren Baskan Kartoglu, “Her çocugumuzun parka rahat bir sekilde ulasim saglamasi için park yapmak istedim ve bunu da basardim. Istanbul’da en çok parki olan belediyeyiz. Park yapmak benim hayalimdi ve bu hayalime ulastim. Bundan sonra sizin için, çocuklarimiz için daha fazlasini yapacagiz.” diye konustu.



Basaksehirlilere özel tabiat parki

Bir baska ögrencinin Samlar Tabiat Parki ile ilgili sorusunu da yanitlayan Baskan Kartoglu, “Samlar Tabiat Parkimiz, dogayi seven herkesin kullanimina açik. Parkimizdaki 5. Kapi ise sadece Basaksehirlilere özel bir alan. Buraya giderek ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz” ifadelerini kullandi.

Baskan Kartoglu, ilçedeki tüm etkinliklere katilmalari yönünde tavsiyede bulundugu ögrencilerle program sonunda hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA