Çevre Dostu Dijital Kartvizit Dönemi

Pandemi süreci ile birlikte gün geçtikçe dijitallesen dünyada eski aliskanliklar yerini yeni teknolojilere birakiyor.

Çevre Dostu Dijital Kartvizit Dönemi
Çevreci, saglikli ve temassiz iletisim imkâni sunun NFC teknolojisi sayesinde artik kartvizitler de dijitallesti. Korona virüs sayesinde hepimiz virüsler ve hijyen konusunda biraz daha bilinçlenirken, birer virüs tasiyici görevi görebilen, çogu çöpe giden, cebimizde fazlasiyla yer kaplayan, büyük baski maliyeti olusturan kagit kartvizitler artik demode oldu. Dijital kartvizitler is dünyasinda iletisim seklini degistirecek.

Teknolojik ilerlemeyle birlikte, bilgi iletmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Trowas dijital kartvizit, NFC teknolojisi ile bilgilerinizi tanistiginiz insanlara aktarmanin basit, akilli ve kalici yoludur. Yeni tanistiginiz insanlarla kisisel ya da is bilgilerinizi tek dokunusla paylasmanizi ve kolaylikla bilgileri telefonlarina kaydetmelerini saglar. Trowas dijital kartlarin içinde NFC teknolojisi ile çalisan bir çip bulunmaktadir. Karti telefona yaklastirdiginizda, ekranda bir pop-up belirir. Kullanici açilan pop-up tiklar ve kartvizit bilgilerinizi telefonuna kaydeder. Türkiye’de her yil milyonlarca kagit kartvizit kullanildigi ve bununda birçok agacin kesilmesine yol açtigi bilgisini paylasan Trowas Kurucu Ortagi Faruk Çibuk, yeni gelistirdikleri çevre dostu teknoloji sayesinde dogal kaynaklarin daha az tüketilmesine ve çevresel etkinin azaltilmasina destek olacaklarini söyledi.

Küresel iklim krizine karsi sürdürülebilir ve inovatif yesil teknolojiler gelistiren bir girisim olduklarini hatirlatan Çibuk, “Gelistirdigimiz çözümler araciligiyla, bireylerin ve markalarin ortak bir farkindalik ile bulusarak iklim krizine karsi hep birlikte mücadele edebilmelerini sagliyoruz. Insanlarin tek kullanimlik kagit kartvizit kullanim aliskanligini ve is dünyasinda etkilesim seklini degistirmek için Trowas dijital kartviziti gelistirdik. Trowas, kâgit kartlara harika bir alternatif olusturan geri dönüstürülebilir plastikten üretilmistir. Misyonumuz, basili kâgit miktarini azaltirken profesyonel baglantilari kolaylastirmak ve daha iyi is firsatlari olusturmaktir” dedi.

Kaynak: İHA