'Vatan Ugruna' Seyirciyle Bulustu

Osmaniye’nin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yildönümü etkinlikleri kapsaminda liseler arasi tiyatro yarismasinda birinci olan ‘Vatan Ugruna’ adli oyun sahnelendi.

'Vatan Ugruna' Seyirciyle Bulustu
Osmaniye’nin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yildönümü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen liseler arasi tiyatro yarismasinda birinci olan Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tiyatro grubunun sergiledigi ‘Vatan Ugruna’ isimli oyun seyirciyle bulustu. Oyunun ardindan liseler arasi tiyatro yarismasi, satranç turnuvasi ve ortaokullar arasi siir okuma yarismalarinda derece girenlere ödülleri Vali Erdinç Yilmaz, Belediye Baskani Kadir Kara ve Il Milli Egitim Müdürü Aydin Albak tarafindan verildi.

Etkinlikte konusan Vali Erdinç Yilmaz, “Hamdolsun böylesi basarili bir nesle sahip oldugumuz sürece gelecekte daha nice destanlar yazariz. Osmaniye’mizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil anisina belediyemizin hazirladigi programlar hafta boyunca devam edecek. Belediyemizi bir kez daha kutluyorum. Emegi geçen herkese bir kez daha tesekkür ediyor, heyecan dolu gençlerimizi yürekten kutluyorum” diye konustu.

Belediye Baskani Kadir Kara ise, “Belediyemizin organizesinde ve valiligimiz öncülügünde Osmaniye’mizin düsman isgalinden kurtulusunun 100’üncü yilini birçok etkinliklerle kutluyoruz. Katki ve katilimlarindan dolayi sayin valimize, milli egitim camiamiza ve kiymetli ögrencilerimize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA