Bagcilar'da Kumar Baskininda 4 Gözalti

Bagcilar’da kumar oynandigi ihbari üzerine harekete geçen polis ekipleri bir mekana baskin düzenledi. Mekan sahibinin polis ekiplerine sandalye firlatmasi sonucu yasanan arbedede 4 polis memuru yaralanirken, olaya iliskin 4 kisi gözaltina alindi.



Bagcilar Kaymakamligindan yapilan açiklamaya göre, Ilçe Emniyet Müdürlügü bünyesinde, ‘Kumar oynanmasi ve Kumar Oynanmasi için Yer ve Imkan Saglama Suçlari’ ile mücadele için ihbar ve sikayetleri degerlendirmek için özel ekip kuruldu. Dün gece saat 01.15 siralarinda Fatih Mahallesi’nde kumar oynandigi ihbari alan polis ekipleri, harekete geçerek mekani takibe aldi. Mekana operasyon düzenleyen ekipler, içeride 7 kisinin oyun kartlariyla kumar oynadigini ve alkol sunumunun yapildigini tespit etti.

4 polis yaralandi, 4 kisi gözaltina alindi

Operasyonda kumar oynayan sahislara idari islem yapildigi sirada mekan sahibi A.A., polis ekiplerine sandalye firlatarak mukavemette bulundu. Mekan sahibinin sandalye firlatmasi üzerine içeride bulunan kisilerin çikardigi arbede sirasinda 4 polis memuru yaralanirken, olay yerine gelen çok sayida polis ekibi sevk edildi. Mekana gelen polis ekipleri mekan sahibi A.A. ile birlikte B.K., Y.K., F.Y. isimli sahislar gözaltina alinirken, diger sahislar ise kaçarak kayiplara karisti.

Mekana daha öncede 2 defa islem yapildigi ögrenildi

Yasanan arbedede yaralanan polis memurlari hastaneye kaldirilirken, gözaltina alinan sahislar emniyete götürüldü. Yapilan incelemelerde ayni mekana daha önce iki defa kumar oynamaya yer temin etmek suçundan islem yapildigi tespit edildi. Ekiplerin olayla ilgili baslattigi çalismalar sürüyor.
Kaynak: İHA