Sinifta Baslatilan Kampanya Destek Gördü

Kirsehir’de Mucur Cumhuriyet Ilkokulu tarafindan baslatilan ’Çocuklar Üsümesin diye 1 Bot 1 Mont’ adli kampanyaya Hollanda’dan destek geldi.

Sinifta Baslatilan Kampanya Destek Gördü
Mucur Cumhuriyet Ilkokulu ögretmenlerinden Mine Berktas tarafindan çocuklar için baslatilan kampanya, Amsterdam Esnaflar Birligi Vakfi tarafindan desteklendi. Is Insani Ramazan Kaya ve Proje Koordinatörü Ögretmen Mine Berktas’a Il Milli Egitim Müdürü Metin Alpaslan tarafindan tesekkür plaketi verildi.

Hollanda Amsterdam Esnaflar Birligi Vakfi tarafindan da desteklenen proje hakkinda konusan Is Insani Ramazan Kaya, "Çocuklarimiz güle güle kullansinlar diliyorum. Kampanyanin baslamasina vesile olan Mine ögretmen ve Milli Egitim Müdürlügü koordinesine tesekkür ederim. Birçok kisinin kampanyada emegi oldu. Okullarda talepler alindi. Alinan taleplere göre de kolileme islemleri yapildi" diye konustu.

Proje Koordinatörü Ögretmen Mine Berktas ise sinif olarak ’Çocuklar Üsümesin diye 1 Bot 1 Mont’ kampanyasi baslattiklarini ve kampanyanin da gerekli destegi gördügünü söyleyerek tesekkür etti.
Kaynak: İHA