Günün Özeti

Günün öne çikan gelismelerini sizler için derledik;

Günün Özeti


Sirnak’ta terörün finans kaynaklarina operasyon: 79 gözalti

Sirnak’ta Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi birimleri tarafindan terörün finans kaynaklarina operasyon düzenlendi.



......

Enflasyon rakamlari açiklandi

Tüketici fiyat endeksi Aralik ayinda yillik yüzde 36,08, aylik yüzde 13,58 artti.

....

Hindistan’da sokak köpekleri 4 yasindaki çocuga saldirdi

Hindistan’da 4 yasindaki kiz çocugu, sokakta oyun oynadigi sirada 5 sokak köpeginin saldirisina ugradi. Küçük kizin, kolundan, bacagindan ve kafasindan yaralandigi aktarildi.

......

Istanbul’da feci kaza kamerada: IETT otobüsünün çarptigi kadin agir yaralandi

Beyoglu’nda ise gitmek için yola çikan bir kadina refüjden yolun karsisina geçecegi esnada IETT otobüsü çarpti. Feci kaza kameralara yansirken, basini sert sekilde yere vuran kadin agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

....

Üsküdar’da vinç operatörü namaz için gökyüzünde engel tanimadi

Üsküdar’da bir otel insaatinda çalisan vinç operatörü, yerden 60 metre yükseklikteki vinç üzerinde namaz kildi. O anlar baska bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

.....

Avcilar’da bir binayi dadanan hirsizlar, ayni depoyu iki günde dört kez soydular

Avcilar’da hirsizlar, bir apartmanin bodrumunu mesken tuttu. Iki gün içerisinde dört kez bodrum katta bulunan depoya giren hirsizlar, degeri yaklasik 30 bin TL’yi bulan jant, kablo, masa gibi esyalari çaldi. Her geldiklerinde kapi demirlerini biraz daha kesen sahislarin hirsizlik anlari ise güvenlik kameralarina yansidi.

Kaynak: İHA