Çaldiran'da Karla Mücadele Çalismalari Devam Ediyor

Van’in Çaldiran Belediyesi ekipleri, kentte etkili olan kar yagisi sonra karla mücadele çalismalari baslatirken, yolda mahsur kalan araçlarinda imdadina yetisiyor.

Çaldiran'da Karla Mücadele Çalismalari Devam Ediyor
Çaldiran Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçede dün aksam saatlerinde baslayan kar yagisi birlikte teyakkuza geçti. Fen Isleri Müdürlügü bagli karla mücadele ekipleri, gece saatlerinden itibaren kar yagisinin meydana getirdigi olumsuzluklari ortadan kaldirmak ve ilçe içindeki trafigin aksamamasi için temizlik çalismalarini sürdürüyor. Ekipler, kardan dolayi yoldan çikan kamyonu uzun ugraslar soncu düstügü sarampolden kurtardi.

"Kar ve buzlanmaya karsi 24 saat görev basindayiz”

Baskan Sefik Ensari, “Ilçemizde etkili olan kar yagisinin ardindan karla mücadele ekiplerimiz, koordineli olarak kar temizleme çalismalarini hizlandirdi. Karla mücadele ekiplerimiz, ilçe merkezinde ulasimin saglanmasi ve kazalara yol açilmasini önlemek için tuzlama, küreme ve kaldirim temizligi çalismalarini ilçenin dört bir noktasinda araliksiz olarak sürdürüyor. Kurtoglan Mahallesi’nde, kar nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çikan araç sarampole yuvarlandi. Olay yerine hizli bir sekilde ulasan ekiplerimiz araci sarampolden çikardi. Karla mücadelemiz büyük özveri ile devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA