Karayollari Genel Müdürlügü, Sürücüleri Uyardi

Karayollari Genel Müdürlügünün alinan bilgilere göre, Denizli basta olmak üzere çok sayida il ve ilçede kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari devam eden kesimlerde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi konusunda uyardi.

Karayollari Genel Müdürlügü, Sürücüleri Uyardi


Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre: kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari devam eden kesimlerde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi konusunda uyardi. Yol durum bültenine göre çalismalarin sürdügü il ve ilçelerde yollarin güncel hali su sekilde açiklandi:

“Çivril-Denizli yolunun 4-10.km.leri arasinda (Zipir Yokusu) yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü olarak saglanmaktadir.

TEM Otoyolunun Gümüsova Kavsagi-Kavacik Kavsagi arasinda bulunan viyadüklerin genlesme derzi onarim çalismalari nedeniyle 22:00-06:00 saatleri arasinda serit daraltmasi yapilmaktadir.

TAG Otoyolunun Misis Kavsagi-Yilankale Kavsagi 3-6.km.leri arasinda (Baklali Mevkii) kavsak ve yol yapim çalismalari nedeniyle Adana istikameti trafige kapatilarak ulasim Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak saglanmaktadir.

Gerede-Kizilcahamam yolunun 19.km.sinde bulunan Aktas-2 Köprüsündeki onarim çalismalari nedeniyle yolun iki istikameti de trafige kapatilarak ulasim servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak saglanmaktadir.

Kocaeli-Yalova yolunun 7.km.sinde sinyalize kavsak çalismalari nedeniyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Alapli-Eregli-Zonguldak yolunun 63.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulasim Eregli istikametinde tek seritten kontrollü olarak saglanmaktadir.

Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52.km.leri arasinda yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim servis yolundan saglanmaktadir. Manavgat-Alanya-Gazipasa yolunun 47.km.sinde meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulasim servis yolundan saglanmaktadir.

-Marmaris yolunun 44-49.km.leri arasinda üst yapi asfalt çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü olarak saglanmaktadir.

Samsun-Ankara yolunun 21-26.km.leri arasinda (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan islah çalismalari nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü olarak saglanmaktadir.”
Kaynak: İHA