Ikiz Kuzulari Restoranda Besliyor

Amasya’da bir restoran sahibi, annelerinin besleyemedigi yeni dogan ikiz kuzulari hayata tutundurmak için restoraninda bakmaya basladi. Ilhami Bagçuvan, sicak ortamda gözü gibi takip ettigi sevimli kuzulara biberonla süt içiriyor.

Ikiz Kuzulari Restoranda Besliyor
Merkeze bagli Kizilca köyünde bir koyun üçüz yavruladi. Sütü az gelen koyunun kuzularindan birisi öldü. Diger ikisi için endiselenen sahipleri ise kent merkezinin yolunu tuttu. Ayni zamanda restoran isleten sahipleri kuzulari gözlerinin önünde büyütmek için restoranda özel bir bölme olusturdu. Sevimli kuzular sicak ortama kisa sürede alisti.

Ikiz kuzularin restorana nese getirdigini belirten Ilhami Bagçuvan, “Sicacik ortamda yasatmaya çalistigimiz kuzularimizi biberonla besliyoruz. Annelerinden daha iyi bakmaya gayret ediyoruz” dedi.

Bagçuvan, müsterilerinin de ilgisi çeken kuzulari bir süre daha misafir ettikten sonra çiftlige götürüp sürüye katacaklarini söyledi.



Arkadaslariyla yemek için geldikleri restoranda karsilastigi kuzulari görünce çok sasirip isletme sahiplerini kutladigini anlatan Gülsen Kut, “Çok hos ve herkese örnek olacak bir durum” diye konustu.

Kaynak: İHA