Digiturk Yeni Yila Ödüllerle Basladi

Digiturk, RTÜK’ün “En Iyi Spor Programi” ödülünü alirken, Marketing Türkiye tarafindan gerçeklestirilen “Itibar ve Marka Deger Performans Ölçümü” arastirmasinda yilin Itibarli Markasi seçildi.

Digiturk Yeni Yila Ödüllerle Basladi
Murat Caner’in sundugu, Ugur Meleke’nin yorumlariyla renk kattigi “beIN Manset” programi Cumhurbaskanligi tarafindan ilan edilen “Yunus Emre ve Türk Dili Yili” kapsaminda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafindan hayata geçirilen “Türkçe Ödülleri”nde “En Iyi Spor Programi” ödülüne layik görüldü.

27 Ocak 2022 tarihinde Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde düzenlenen; kazananlarin, iletisim akademisyenlerinin, RTÜK ve Türk Dil Kurumu (TDK) yetkililerinin ve basinin duayen isimlerinin yer aldigi profesyonel bir seçici kurul tarafindan belirlendigi “Yunus Emre Yili, Görsel ve Isitsel Medyada Dogru Türkçe Kullanimi Ödül Töreni”nde kazananlarin plaketleri, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan takdim edildi.

Öte yandan The ONE Awards Bütünlesik Pazarlama Ödülleri’nde Digiturk, Dijital Platform/Dijital Yayin Platformu kategorisinde, yapmis oldugu çalismalarla fark olusturarak, “Yilin Itibarlisi” ödülünü kazandi.
Kaynak: İHA