Özlem Savaş Kimdir? Özlem Savaş Kaç Yaşında?

Bir dönemin önemli isimlerinden Özlem Savaş, bugün katıldığı magazin programının ardından gündemde konu oldu. Uzun süredir ekranlarda yer almayan Özlem Savaş hakkında pek çok soru gündeme geldi. Peki Özlem Savaş Kimdir? Özlem Savaş Kaç Yaşında?

Özlem Savaş Kimdir? Özlem Savaş Kaç Yaşında?
Bir çok dizi ve filmde rol almış, bir dönem iz bırakmış ünlü oyuncu Özlem Savaş, şimdilerde izleyicilerin ilgisini çekmektedir. Ekranlarda uzun süredir yer almayan Savaş hakkında '
Özlem Savaş Kimdir? Özlem Savaş Kaç Yaşında?' soruları merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncu Özlem Savaş hayatı...

Özlem Savaş Kimdir?

15 Ekim 1970'de İstanbul Emirgan'da doğan Özlem Savaş, Avusturya Kız Lisesi'nden mezun oldu, ancak o sırada babasıyla birlikte İsviçre'ye gitmek zorunda olduğu için eğitimine İsviçre'de devam etti. Özlem Savaş Türkiye'ye döndüğünde Şişli Terakki Lisesi'nde okudu. Bu süre zarfında matematik ve fizik dalında TÜBİTAK Ödülü'nü aldı. Özlem Savaş, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. 1988 yılında Yaşar Alptekin ve Atilla Saral ile birlikte 'Üç Yürüyüş' filminde rol almıştır.

Özlem Savaş Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Özlem Savaş, İstanbul Belediye Tiyatrosu'nda 'Yalan Çemberi', 'Yalınayak', 'Bomba', 'Kaç Baba Kaçlar', 'Gecenin Hizmetkarı' filmlerinde rol aldı. O zamandan beri kariyerinin yükseliş dönemi başladı. Sonra sinemaya girdi. Tunç Başaran'ın unutulmaz filmleri Uçurtmayı Durdursunlar, Sekizinci Saat, Manisa Tarzanı gibi birçok filmde rol almıştır. Uçurtmayı Vurmasınlar filmindeki rolüyle hatırlanır.

2008 yılında 'Avanak Kuzenler' filminde Alp Kırşan, Yağmur Atacan, Paşhan Yılmazel, Fatma Toptaş, Erdal Tosun, Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin ile beraber rol aldı. 2009 yılının Ekim ayında Londra'ya gitti, NLP eğitimi aldı. Arnavutköy'de uzun süre bir balık restoranı işletti.

2004 Yılında Kamil Cengiz Evren ile evlendi. Bir ay birlikte, üç ay evli kaldığı eşinden ayrıldı.