Serdivan Belediyesi Karla Mücadele Timleri Nöbette

Serdivan Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlügü’nden alinan bilgiler dogrultusunda yol açma çalismalarini 24 saat sürdürmeye devam ediyor.

Serdivan Belediyesi Karla Mücadele Timleri Nöbette
Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, yogun kar yagisinin yani sira buzlanmaya karsi da vatandaslari uyararak araçlarda kar lastigi ile zincir bulundurulmasina yönelik uyarisini yineledi. Alemdar, 24 saat esasina göre çalistiklarini ve tüm ekiplerin sahada olarak vatandaslarin magdur olamamalari için çalismalarini sürdürdüklerini dile getirdi.

Kriz merkezinden yürütülen karla mücadele çalismalarini yerinde de takip ettiklerini belirten Alemdar, “Ara vermeden küreme, açma ve tuzlama islemlerimiz devam ediyor ve edecek. Gece boyu devam eden çalismalarimiz gün boyunca da sürüyor. Vatandaslarimizin herhangi bir magduriyet yasamamasi için özveriyle çalisan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Tüm ekip ve ekipmanimizla sahada olmaya devam edecegiz. Bu zorlu süreci de birlikte atlatacagiz. Sizler için ekiplerimiz 24 saat görev basinda. Gelen tüm talepler KENTBANK ve Kriz Merkezimizde kayit altina alinip arkadaslarimiz tarafindan süratle ilgili ekiplere aktariliyor. Çagrilariniz için 24 saat, 444 54 50 çagri merkezini arayabilirsiniz” dedi.

Kaynak: İHA