Kar Altindag'a Çok Yakisti

Dört mevsim ayri güzellikler sunan Altindag, kar yagisinin ardindan kartpostal gibi oldu.

Kar Altindag'a Çok Yakisti
Ankara’da etkili olan kar yagisinin ardindan Altindag’in da beyazlara büründügünü söyleyen Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, "Altindagimiz gerçekten de dört mevsim ayri güzel. Kar yaginca tarihi ve turistik noktalar kartpostal gibi oldu adeta. Özellikle Baskent Millet Bahçesi çok keyifli anlara sahne oldu. Altindag’in her kösesi fotograf çekmek isteyen vatandaslarimiza tablo gibi manzara sundu” dedi.



Millet Bahçesi kayak pisti oldu

Açildigi ilk günden beri Ankaralilara dolu dolu keyif yasatan Baskent Millet Bahçesi, ziyaretçilere kayak keyfi de yasatti. Millet Bahçesi, her biri birbirinden basarili kayak sporcularina ev sahipligi yapti. Sporcular hem antrenman yapti, hem de ziyaretçilere seyir keyfi yüksek bir performans sergiledi.

Tablo gibi manzaralar

Yazin yemyesile, kisin beyazlara, bahar aylarinda ise yesilin, sarinin ve kizilin binbir tonuna bürünen Altindag’in, karin keyfini çikarmak ve güzel manzaralar esliginde yürüyüs yapmak isteyenlere benzersiz bir keyif sundugunu hatirlatan Baskan Balci, “Kar keyfi yasamak isteyen herkesi, eglenmek isteyen çocuklarimizi dört mevsim ayri güzellikte olan Altindagimiza bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA