Çorum'da Karla Mücadele Çalismalari Sürüyor

Çorum Belediyesi tarafindan sürdürülen karla mücadele çalismalari araliksiz olarak devam ediyor.

Çorum'da Karla Mücadele Çalismalari Sürüyor
Çorum Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri, sehrin tamaminda karla mücadele çalismalarini sürdürüyor. Belediye Baskan Yardimcisi Alper Zahir’in koordinasyonunda Fen Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli 50 araç ve 240 personelden olusan ekipler karla mücadele çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

’Toplu ulasim aksamadi’

Çorum Belediyesi tarafindan tüm mahalle ve caddelerde yapilan karla mücadele çalismalari, yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçti. Kar yagisi öncesi tüm hazirliklarini tamamlayan ve kar yagisi ile birlikte kar küreme ve tuzlama çalismalarini sürdüren ekipler, toplu ulasimda yasanmasi muhtemel aksamalarin da önüne geçmis oldu. Ilk günden itibaren tüm otobüs seferleri saatinde gerçeklesti. Vatandaslar ulasimlarini toplu tasima araçlariyla rahat ve güvenli bir sekilde gerçeklestirdi.

’Sokak aralarina park eden araçlar çalismalara engel oluyor’

Çorum Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri tüm mahalle ve caddelerde çalismalarini sürdürürken tüm imkanlari zorlayarak ara sokaklarda devam eden çalismalar park halinde bulunan araçlar nedeniyle aksamalara neden oluyor. Özellikle kar küreme araçlari, sokaklara yapilan araç parklari nedeniyle daralan yollara girmekte zorlaniyor ve bu bölgelerde karla mücadele çalismalari zaman zaman aksiyor. Belediye, cadde ve sokaklardaki kar küreme esnasinda cadde kenarina siyrilan karlarin park halindeki araçlarin önünü kapattigini, çalismalarin hizla ilerleyebilmesi için vatandaslardan anlayis beklediklerini vurguladi.
Kaynak: İHA