Üniversite Sinavlarina Ve Özel Egitime Kar Engeli

KOCAELI – Kocaeli’de etkisini göstermeye baslayan kar sonrasinda olusabilecek olumsuz hava kosullari göz önünde bulundurularak Kocaeli Üniversitesinde hafta sonu yapilacak sinavlar ertelendi. Özel egitim veren rehabilitasyon merkezleri ile kreslerde de egitime 2 gün ara verildi.

Üniversite Sinavlarina Ve Özel Egitime Kar Engeli


Meteoroloji Genel Müdürlügünün yaptigi uyari sonrasinda kar yagisi Kocaeli’de etkisini göstermeye basladi.

Bu dogrultuda, kar yagisinin olusturabilecegi olumsuz durumlar göz önünde bulundurularak alinan karar neticesinde Vali Seddar Yavuz, özel egitim veren rehabilitasyon merkezleri ile kreslerde egitime 2 gün ara verildigini, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ise üniversitede Cumartesi ve Pazar günleri yapilacak sinavlarin ertelendigini sosyal medyadan duyurdu.

Vali Yavuz, sosyal medyadan paylastigi gönderide, “Olumsuz hava sartlari ile buzlanma ve don olaylari sebebiyle ilimiz genelinde hizmet veren Rehabilitasyon Merkezleri ve kreslerin faaliyetleri 22 Ocak Cumartesi ve 23 Ocak Pazar günleri için iki gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüstür” ifadelerine yer verdi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ise sosyal medyasinda, “Sevgili ögrenci kardeslerim; ilimizdeki olumsuz hava kosullari sebebiyle Kocaeli Üniversitesinde yapilacak olan hafta sonu (Cumartesi-Pazar) tüm sinavlar ileriki bir tarihe ertelenmistir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA