Ordu'nun 19 Ilçesinde Egitime Kar Engeli

Ordu Valiligi, yogun kar yagisi nedeniyle 14 ilçenin tamamindaki okullarda, 5 ilçedeki okullarda kismi olarak egitime ara verildigini bildirdi.



Valilikten yapilan yazili açiklamada, yogun kar yagisi ve buzlanmanin hayati olumsuz etkiledigi belirtildi. Açiklamada, Akkus, Aybasti, Çamas, Çatalpinar, Çaybasi, Gölköy, Gürgentepe, Ikizce, Kabadüz, Kabatas, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey ilçelerindeki okullarin tamaminda egitime 19 Ocak tarihinde ara verildigi belirtilerek, "Gülyali, Persembe, Ünye ilçelerimizde tasimali egitim sistemiyle gelen ögrenciler için, Altinordu ilçemizde tasimali egitim sistemiyle gelen ögrenciler için ve Gökömer, Cumhuriyet, Gerce ve Yagizli Mahallelerindeki okullarda, Fatsa ilçemizde ise ilçe merkezi disinda kalan ve tasimali egitim sistemiyle gelen ögrenciler için, 19 Ocak 2022 Çarsamba günü 1 gün süreyle egitime ara verilmistir" denildi.

Açiklamada ayrica, tamamen ve kismen egitime ara verilen ilçelerde engeli olan ve hamile kamu görevlilerinin de ayni gün idari izinli sayilacagi belirtildi.
Kaynak: İHA