Baskan Avci Gençlerle Sohbette Bulustu

Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi 11. ve 12. sinif ögrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Baskan Avci Gençlerle Sohbette Bulustu
Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde gerçeklesen söylesiye katilan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi 11. ve 12. sinif ögrencilerin sorularini yanitlayarak onlara kariyer tavsiyelerinde bulundu. Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde gerçeklesen söylesiye katilan ögrenciler Baskan Hasan Avci’ya merak ettikleri sorulari sorarken Baskan Avci’dan da hayat, gelecek ve kariyer hususunda çok kiymetli bilgiler edindiler.

Baskan Avci “Rabbim yarinlarimiza isik olmayi nasip etsin”

Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi konferans ve sinema salonunda 300 ögrenciyle gerçeklestirilen söylesiye katilan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, söylesinin konusmacisi oldugunu sürpriz bir sekilde ögrenip sahneye çikarak ögrenciler ile sohbet havasinda bir söylesi gerçeklestirdi. Ögretmeni ile düzenlenen görüntülü konusma, okul arkadaslarinin yaptigi sürpriz ziyaret ve birbiri arkasina gelen diger sürprizler karsisinda saskinligini gizleyemeyen Baskan Avci “Bugün gerçek anlamda saskinligimi gizleyemedim. Ögrenci arkadaslarimiz ile gerçeklestirdigimiz söylesiye sürpriz bir sekilde konusmaci olarak katilmanin saskinligini üzerimden atamadan yine ögretmenimin ve arkadaslarimin yaptigi sürprizler karsisinda çok mutlu oldum. Ögrenci kardeslerimiz ile geçeklestirdigimiz söylesiden ayrica haz aldigimi belirtmek istiyorum. Çünkü onlar bizim yarinlarimiz ve yarinlarimizin gözlerindeki isigi görmek beni çok umutlandirdi. Bizler onlara imkânlar el verdigi sürece tüm destegimizi vermeye haziriz. Onlar da bu destegin farkinda olarak gayret gösterdigi takdirde basarisiz olmalari mümkün degil. Temennim odur ki gecesini gündüzüne katarak çalisan tüm gençlerimize Rabbim yarinlarimiza isik olmayi nasip eylesin” dedi.

Kaynak: İHA