Acun'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması!

Acun Ilıcalı, 'ünlüler-gönüllüler' formatında gerçekleşen 'Survivor 2022 All Star'ın kadrosunda yer alacağı duyurulmasına rağmen henüz yarışmada görünmeyen Nisa Bölükbaşı hakkında açıklama yaptı.

Acun'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması!
'Survivor 2022 All Star' heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başladı. Zorlu yarışmada daha önce mücadele eden ve gerek tavırları gerek performansıyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı'nın da All Star kadrosunda yer aldığı duyurulmuştu. Ancak gönüllüler takımında yarışacağı açıklanan Nisa, ilk günlerde hiç görünmedi.

YEDEKLERDEN YAĞMUR GELDİ

Nisa Bölükbaşı'nın, yarışmanın düzenlendiği Dominik'e gitmeden önce koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Kadrodan çıkartılmayan yarışmacı karantinaya girdi. 24 yaşındaki Nisa'nın yerine gönüllüler takımına yedeklerden Yağmur Banda dahil oldu.

"NİSA KADROYA KATILACAK"

Acun Ilıcalı, gönüllüler takımı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı hakkında açıklama yaptı. Başarılı televizyoncu, "Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için All Star'a başlayamadı, o da Nisa. İlerleyen günlerde kadroya dahil olacak. Yedeklerden Yağmur, Nisa'nın yerine kadroya katıldı. Bundan sonra bakalım Yağmur'un sonradan girecekken erkenden yarışmaya girmesi ona neler getirecek?" ifadelerini kullandı.