Karatay Belediyesinden Yeni Bir Sosyal Yardimlasma Projesi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaslara her konuda destek olunmasi amaciyla yeni bir sosyal projesini daha hayata geçirdi.

Karatay Belediyesinden Yeni Bir Sosyal Yardimlasma Projesi
“Birlikte Gönüller Yapalim” sloganiyla hayata geçen söz konusu projeyle Karatay Belediyesi, Karatay’da yasayan vatandaslardan mahallelerinde veya sokaklarinda ihtiyaç sahibi Karatayli vatandaslarin her türlü eksiklik ile ihtiyaç duyduklari her seyi kendilerine https://gonullu.karatay.bel.tr adresinde olusturulan basvuru bölümünden bildirmelerini istiyor.

Baskan Kilca’dan vatandaslara “birlikte gönüller yapalim” çagrisi

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca da, Karatay Belediyesinin bu yeni projesini sosyal medya hesaplarindan duyurdu. Paylasiminda belediye olarak ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere birçok konuda her zaman destek olduklarinin altini çizen Baskan Kilca, “Karatay Belediyesi olarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize birçok alanda destek oluyoruz. Bu gayretimizi komsuluk bilincimize ve yardim faaliyetlerimize ayri anlam katacagina inandigimiz yeni bir yöntemle gelistirmek istedik. Duyurmus oldugumuz bu yeni çalismamiz, her birimize ayri sorumluluk yüklüyor. Vatandaslarimizdan ricamiz, mahallelerinde ve sosyal çevrelerinde destege ihtiyaci oldugunu bildikleri aileleri bizlere paylastigimiz baglanti üzerinden iletmeleri. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed ‘Hayra vesile olan, hayri yapan gibidir’ buyuruyor. Bu projemizle Karatayimiz için yine örnek bir birliktelik gösterecegimize ve bu alanda bizlere ileteceginiz en dogru bilgilerle nice gönüllere ulasacagimiza yürekten inaniyorum. Karatay bu zamana kadar oldugu gibi yine kendisine yakisani yapacaktir. Bu vesileyle projemize katki sunacak gönlü güzel tüm insanimiza tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA