Gaziantep Karla Mücadele Için Hazir
Gaziantep Büyüksehir Belediyesi (GBB), Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün son tahminlerine göre sehirde yarin sabah saatlerinde baslayarak çarsamba günü de etkili olmasi beklenen kar yagisi için hazirliklarini tamamladi.

Kentin muhtelif bölgelerinde 24 saat hizmet verecek karla mücadele ekipleri, ana cadde ve yollarin yani sira kaza riski tasiyan egilimli bölgelerde, merkeze uzak kirsal mahallelerde de yollari kardan temizleyecek ve yogun olarak tuzlama çalismasi yürütecek.
GBB karla mücadele ekipleri, meteorolojinin hava tahminlerine yarin sabah saatlerinde hafif sekilde baslayip ögleden sonra siddetlenerek çarsamba günü aksama kadar sürmesi beklenen kar yagisi ve ardindan olusabilecek buzlanmaya karsi tedbirlerini alarak, günlük yasam standartlarinin aksamadan devam edebilmesi için araliksiz görev basinda olacak.
