Evden 3 Kamyon Çöp Çikti
Osmangazi Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, Selamet Mahallesi’nde bulunan bir çöp evi temizledi. Her odasi çöplerle dolu evden 3 kamyon çöp çikarildi.

Selamet Mahallesi 14. Güzel Sokak’ta bulunan bir evden çevreye yayilan kötü koku üzerine mahalle sakinleri, Osmangazi Belediyesi’ne sikayette bulundu. Osmangazi Belediyesi Temizlik Isleri ve Zabita Müdürlügü ekipleri, ihbar üzerine belirtilen adrese gitti. Metin Kurt isimli vatandasa ait olan eve giren ekipler, evin her odasinin da çöplerle dolu oldugunu gördü. Evin temizlenmesi için çalisma baslatan ekipler, uzun ugraslar sonucu evden 3 kamyon dolusu çöp çikartti. Belediye ekipleri tarafindan tamamen bosaltilan ev, ilaçlanarak dezenfekte edildi.
Mahalle sakinleri kötü kokularin tüm sokaga yayildigini belirterek, “Ev sahibi, yillardir her gün eve çöp topluyor. Sokaklarda, pazarlarda ne bulduysa eve getiriyor. Koku iyice artinca sokaktan geçemez olduk. Belediye ekiplerinden Allah razi olsun. Evi tamamen temizleyip, ilaçladilar” diye konustu.
