DPÜ'de 'Görsel Metaforlar' Konulu Seminer

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin “Güzel Sanatlar Konusuyor” etkinligi kapsaminda Ars. Gör. Dr. Resul Ay’in konusmaci oldugu “Görsel Metaforlar” konulu seminer düzenlendi.

DPÜ'de 'Görsel Metaforlar' Konulu Seminer
Çevrim içi ortamda düzenlenen ve Ars. Gör. Dr. Resul Ay’in konusmaci olarak katildigi seminerinde görsel metaforlarin görsel iletisimdeki yeri, hangi amaçlar ile kullanildigi, görsel metafor türleri ve uluslararasi tasarimcilarin görsel metaforlari nasil gelistirdiklerini ele alan bir sunum gerçeklestirildi.

Ars. Gör. Dr. Ay, sunumun sonunda dinleyicilerin sorularini cevaplandirdi. Sunumun ardindan Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü Baskan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Mine Küçük, Ars. Gör. Dr. Resul Ay’a gerçeklestirdigi sunum için tesekkür etti.
Kaynak: İHA