Antalya'nin Ilçelerinde Yollar Karla Kaplandi
Antalya’nin yüksek kesimlerinde kar yagisi etkili olurken, Büyüksehir Belediyesi ekipleri karla mücadele çalismasi yapiyor. Akseki, Alanya ve Gündogmus ilçelerinde kapanan yollar is makineleri ile açiliyor.

Alanya’da tüm önlemler alindi, Gündogmus’ta yollar temizlendi
Alanya’nin yüksek kesimlerinde etkili olan yogun kar yagisi nedeniyle sorun yasanabilecek bölgelerde ekipleri ile teyakkuzda olan Antalya Büyüksehir Belediyesi her türlü önlemi aldi. Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi Alanya ekipleri, kapanan Tasatan ve Basyayla yollarini açti. Yollarin açilmasiyla bölgede mahsur kalan vatandaslar da araçlariyla bölgeden ayrildi.
Antalya’da yogun kar yagisinin etkili oldugu bir diger ilçe ise Gündogmus oldu. Büyüksehir ekipleri Gündogmus Yeniköy, Çamlialan, Karaköy, Bedan mahalleleri ve sorumluluk alaninda bulunan Pinarbasi, Gelesandra yayla yollarini temizledi.
