Ögrencilere Çorba Ikrami

Bayburt Üniversitesi Külliyelerinde, final haftasi nedeniyle ögrencilere sicak çorba ve çay ikrami yapildi.

Ögrencilere Çorba Ikrami
Üniversite ögrencilerinin final haftasi sebebiyle, Bayburt Üniversitesi Türk Kizilay Gençligi Ögrenci Toplulugu tarafindan bir ikram etkinligi düzenlendi.

Etkinlik kapsaminda, Bayburt Üniversitesi Külliyelerinde, Kizilay’a ait Mobil Asevi araciyla ögrencilere sicak çorba ve çay ikram edildi.

Dede Korkut ve Bâbertî Külliyelerinde gerçeklestirilen etkinlikte ögrencilerle bir araya gelen Rektör Türkmen de ögrencilere kendi elleriyle çorba ve çay ikram etti. Kütüphanede ders çalisan ögrencileri de ziyaret ederek bir süre kendileriyle sohbet eden Rektör Türkmen, final sinavlarina hazirlanan tüm ögrencilere basarilar diledi.

Etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenleri tebrik eden Rektör Türkmen; “Üniversitemizde geçen haftadan beri final sinavlari devam ediyor. Bu hafta sonu itibariyle ise sinavlar tamamlanmis olacak. Bu süreçte Bâbertî Külliyemizde bulunan kütüphanemizi yedi gün yirmi dört saat usulüyle hizmet verir hale getirdik. Kütüphanemiz ögrencilerimiz tarafindan yogun bir sekilde kullaniliyor. Bu kadar ögrenci yogunlugu varken Kizilay toplulugumuz da burada, bölge baskanligi ve il temsilciligi ile birlikte çok güzel bir etkinlik yürütüyor. Bu etkinlik kapsaminda ögrencilerimize sicak çorba ve çay ikrami yapiliyor. Gündüz saatlerinde hem Dede Korkut hem de Bâbertî Külliyelerimizin farkli noktalarinda ayni ikramlar yapilmisti. Simdi ise kütüphanemizin önünde gönüllü arkadaslarimiz gecenin geç saatlerine kadar bu ikramlarina devam edecekler. Il temsilciligine ve bölge baskanligina böyle bir etkinlige vesile olmalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Türk Kizilay Ögrenci Toplulugumuzu da göstermis oldugu bu hassasiyetlerinden dolayi kutluyorum. Ögrencilerimizin istifadesine sunulmus hizmetlerin hepsi bizler için de oldukça degerlidir. Insallah önümüzdeki süreçlerde de benzer faaliyetleri daha genis çerçevede yapmaya devam edecegiz.” dedi.

Genç Kizilay Bayburt Sube Baskani Bedirhan Polat ise” Genç Kizilay Bayburt ekibi olarak, final haftasi münasebetiyle çorba ve çay ikraminda bulunduk. Bu soguk günlerde ögrenci kardeslerimizin bir nebze de olsa içlerinin isinmasina vesile olmak istedik. Hem Dede Korkut hem Bâbertî Külliyelerinde iki gün boyunca devam edecek olan bu etkinligimize tüm ögrencilerimizi bekliyoruz. Rektörümüz basta olmak üzere, tüm üniversite yönetimimize gösterdikleri hassasiyet ve desteklerinden dolayi tesekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Gerçeklestirilen etkinlikten oldukça memnun kalan ögrenciler; “Sinav haftasindan geçiyoruz, ders çalisirken kütüphaneden çok disari çikamiyoruz. Gecenin bu saatinde gelip içimizi isitan, bizi yalniz birakmayan Rektörümüze ve Kizilay gönüllülerine çok tesekkür ediyoruz.” dediler.
Kaynak: İHA