Burdur'dan Kisa Kisa

Burdur Valisi Ali Arslantas, kentte süt sektöründe faaliyet gösteren bir firmanin fabrika satis magazasinin açilisina katildi.

Vali Arslantas ve beraberindekiler kent merkezinde açilisi yapilan magazanin kurdelesini kesti, hayirli olsun dileklerini iletti.

Açilisa, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Il Genel Meclisi Baskani Murat Akbiyik, siyasi parti temsilcileri, Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Oktay ve sivil toplum kurulusu temsilcileri ile vatandaslar katildi.

- Belediye Baskani Ercengiz zabita personeliyle bulustu

Burdur Belediye Baskani Ali Orkun Ercengiz, Zabita Müdürlügü personeliyle bir araya geldi.

Zabita teskilatinin kurulusunun 195'inci yil dönümü dolayisiyla çalisan ve emekli olan personelle Istasyon Park'ta düzenlenen kahvaltida bulusan Ercengiz, zabita ailesinin her geçen gün büyüdügünü söyledi.

Vefat eden personellere Allah'tan rahmet dileyen Ercengiz, "Hayvan pazarindan semt pazarlarina, kaçak insattan, sigara denetimlerine kadar birçok alanda hizmet veren zabitamiz bugüne kadar önemli görevleri yerine getirdi. Eksiklerimiz olmakla güzel seyler yaptigimiza inaniyorum. Haftanizi kutluyor ve bu kurumu sahiplenmis tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum." ifadesini kullandi.

Ercengiz, zabitalarla hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: AA