Minik Ögrencilere 7 Bin 500 Kumbara Dagitildi

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman’in talimatiyla ilçede ilk defa düzenlenecek olan “Kartepe Çocuk Kitaplari Fuari” öncesinde minik ögrencilere kumbara dagitildi.

Minik Ögrencilere 7 Bin 500 Kumbara Dagitildi
Kartepe Belediyesi tarafindan 01 -10 Ekim tarihleri arasinda düzenlenecek olan “Kartepe Çocuk Kitaplari Fuari” hazirliklarinda sona gelindi. Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri kitap fuarinin tanitimi kapsaminda ilçe genelinde bulunan 31 ilkokulda Kartepeli miniklere 7 bin 500 kumbara ve brosür dagitirken, 25 ortaokulda ve 13 lise de fuarin tanitimi yapildi. Fuar hakkinda açiklama yapan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, “Kartepemiz’de ilk defa çocuk kitap fuari düzenliyoruz. Bütün hemsehrilerimizi bu fuara bekliyorum. Ülkemizin, ilçemizin gelecegi gençlerimizdir, onlarin daha iyi egitim almalari, hayata hazir hale gelmeleri aileleri için oldugu kadar bizim için de birinci önceliktir. Düzenleyecegimiz kitap fuari ile miniklerimizin bakis açilarini genisletmek istiyoruz. Yeni ufuklar Kartepeli minikleri kitap fuarinda bekliyor” dedi.

Kartepe Çocuk Kitaplari Fuari’nin daha genis kitlelere ulasmasi daha fazla çocugun faydalanmasi için yapilan tanitimlarda sehir merkezinde Kartepe’nin yeni kahramanlari Kiraz ile Kestane tarafindan miniklere çesitli hediyeler verilerek fuara davet edildi.
Kaynak: İHA