Samsung'dan Okula Dönüs Firsatlari Basladi

Samsung, yeni egitim ögretim dönemine baslamaya hazirlanan ögrenciler için seçili akilli telefon veya tablet alimlarinda firsatlar sunuyor.

Samsung'dan yapilan açiklamaya göre, Samsung okula dönmeye hazirlanan ögrenciler için cazip firsatlarla dolu çifte kampanyasini baslatti. Microsoft ile is birligi ile düzenlenen ilk kampanya kapsaminda kalemli tablet ve telefon alanlara, yaninda bir yillik ücretsiz Microsoft 365 Bireysel hediye edilecek. Ögrenciler bu hediye ile sadece Microsoft 365 içerisindeki Word, Excel, PowerPoint gibi premium Office uygulamalarindan faydalanmakla kalmayacak ayni zamanda 1 TB OneDrive bulut depolama alanini da kullanabilecek.

25 Agustos - 30 Eylül tarihleri arasinda Mediamarkt, Teknosa ve Vatan'in online ve fiziksel magazalarinda geçerli olacak kampanyaya dahil tablet ve akilli telefon modelleri söyle: Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7 FE, Galaxy Tab S6 Lite, Galaxy S21 Ultra, Galaxy N20 Ultra, Galaxy N20.

Samsung'un 25 Agustos - 13 Eylül tarihleri arasinda geçerli "Seçili Tablet Alimlarinda Yüzde 18 KDV Indirimi Kampanyasi" kapsaminda da Galaxy Tab A8, Galaxy Tab A7 Lite veya Galaxy Tab A7 tabletlerden birini satin alanlara yüzde 18 KDV tutarinda indirim sunulacak. Indirim, kampanyaya katilan Samsung yetkili bayileri ve diger tüm 3'üncü taraf fiziki satis noktalari, Samsung Online Magaza (shop.samsung.com/tr) ve Samsung Online Magaza’nin pazaryeri satis kanallarinda yönettigi hesaplardan yapilan satislar için geçerli olacak.

Kaynak: AA