I-Mak Redüktör Canias4.0 Teknolojilerini Seçti

DD Degisim Dinamikleri Yönetim Merkezi Genel Müdürü ve Kurumsal Gelisim Danismani Ahmet Nedim Erdemir: 'canias4.0’i herhangi bir referans araciligi ile degil, sektördeki bilinirligi ve sundugu avantajlar nedeni ile tercih ettik' IMak Redüktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fatih Mehmet Özdemir: 'IAS ile uzun ömürlü bir is birligi yaptigimiza ve basarili olacagimiza inaniyoruz'

I-Mak Redüktör, dijital dönüsüm yolculugunda rehber olarak IAS’yi tercih ederek, is süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yönetme karari aldi.

I-Mak Redüktör açiklamasina göre, sirket, iç pazardaki yerini saglamlastirirken bir yandan da yurt disi operasyonlarini genisletmeyi hedefliyor.

I-Mak Redüktör, söz konusu hedefleri dogrultusunda üretim kapasitesini ve verimliligini artirmak için çalismalara basladi. Bu yolculukta dijital dönüsümün gücüne inanan firma, is süreçlerinde canias4.0 teknolojilerini kullanmaya karar verdi.

I-Mak Redüktör ve IAS arasinda imzalanan yeni is birligi, I-Mak Redüktör’ün Istanbul, Kurtköy’de bulunan merkezinde gerçeklesen kick-off (proje baslangiç toplantisi) toplantisi ile duyuruldu.

I-Mak, yaklasik 10 yildir kendi gelistirdigi bir yazilim çözümü ve disardan aldigi üçüncü parti yazilim destekleri ile is süreçlerini yönetiyordu.

Firma yetkilileri, yasanan entegrasyon sorunlarinin artmasi, verilerin dogru islenememesi ve hata paylarinin artmasinin ardindan, DD Degisim Dinamikleri Yönetim Merkezi danismanliginda girdikleri tam entegre çalisan kurumsal yazilim çözümü arayisinda IAS'ta karar kildi.

- "IAS, ERP sektörünün en önde gelen firmalarindan biri"

Açiklamada görüslerine yer verilen DD Degisim Dinamikleri Yönetim Merkezi Genel Müdürü ve Kurumsal Gelisim Danismani Ahmet Nedim Erdemir, "I-Mak Redüktör için tek bir yazilim üzerinden güncel tüm ihtiyaçlarina cevap verebilecek kapasitede, üretim otomasyonu araçlarina tam entegre çalisabilen ve gerekirse bize yeni çözümler üretebilecek, üretim verimliligi konusunda tecrübeli, bize rehber olabilecek bir yazilima ihtiyacimiz vardi." ifadelerini kullandi.

Erdemir, "IAS, ERP sektörünün en önde gelen firmalarindan biri. Ihtiyaçlarimizin tamamini masaya koydugumuzda, hepsine birden cevap verebilecek, bizim istedigimiz ölçekte çok fazla yazilim seçenegi yok. canias4.0 o seçenekler içinde en öne çikanlardan biri oldu. canias4.0’i herhangi bir referans araciligi ile degil, sektördeki bilinirligi ve sundugu avantajlar nedeni ile tercih ettik." degerlendirmesinde bulundu.

- "caniasERP, standart yaziliminda bizim tüm beklentilerimizi karsilayacak kapasiteye sahip"

I-Mak Redüktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fatih Mehmet Özdemir ise, "IAS’nin canias4.0 teknolojileri çatisinda sundugu caniasERP, standart yaziliminda bizim tüm beklentilerimizi karsilayacak kapasiteye sahip. Inceledigimiz diger yazilimlara göre know-how’i çok daha yüksek ve bizim süreçlerimizi disipline etme konusunda ciddi bir katki saglayabilecek kapasitede." yorumunu yapti.

IAS’nin globalde de önemli bir yere sahip olmasi, yazilimin Türkiye’de üretilmesi, kendi yazilim gelistirme platformu TROIA’ya sahip olmasi, genis bir müsteri portföyüne sahip olusu ve sundugu çözümlerin fonksiyonel olarak çesitli olmasi gibi pek çok nedenin kendilerini canias4.0 teknolojileri ile çalismaya ikna ettigini kaydeden Özdemir, "Bugün ya da yarin, ihtiyaç duyacagimiz pek çok fonksiyon canias4.0’da mevcut. Bu da ilerleyen dönemlerde bize büyük bir avantaj saglayacak diye düsünüyoruz. IAS ile anlastiktan sonra önümüze çok net bir is takvimi koydular, projenin tüm adimlari net bir sekilde belirlenmisti. Bu bizim için çok önemli. Umariz, her sey planladigimiz gibi ilerler, IAS ile uzun ömürlü bir is birligi yaptigimiza ve basarili olacagimiza inaniyoruz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA