Her Bütçeye Uygun Mobilya Çözümleri Koçtas'ta

Koçtas, her zevke ve bütçeye uygun mobilya çözümleriyle yasam alanlarinin atmosferini bastan asagi yeniliyor.

Koçtas'tan yapilan açiklamaya göre, Koçtas, dekorasyonun en önemli unsurlari olan mobilyalari modern, klasik ya da country gibi farkli tarzlarda ve uygun fiyatlarla sunuyor.

Koçtas; çalisma odalarindan bebek ve çocuk odasi mobilyalarina, yemek odasindan antre mobilyalarina, salondan yatak odasi mobilyalarina kadar ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir arada sunuyor. Çocuklarin özel alanlarini güzellestirecek genç odasi takimlari, ofis koltuklari, çalisma masalari ile daha verimli bir çalisma alani olusturulabilir.

En çok vakit geçirilen oturma odalarinda sik tasarimli koltuklar, kanepeler, TV üniteleri ve sehpalar ev keyfini ikiye katlarken, yemek odasi takimlari da eve siklik ve fonksiyonellik katiyor. Yatak odasi takimlari, gardiroplar, bazalar, karyolalar ve sifonyerler ise yatak odalarinin, hayallerdeki gibi dekore edilmesine imkan taniyor. Portmanto, askilik, ayakkabilik ve çok amaçli dolaplar gibi antre mobilyalari ile de yasam alanlari hem daha düzenli hem de ferah bir görünüm kazaniyor.

Kaynak: AA