Vergi Yapilandirmasinda Son 3 Gün

Izmit Belediyesi, 7326 sayili Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasi Kanununa iliskin olarak vatandaslarin belediyeye olan borçlarini pesin ya da taksitli olarak yapilandirma firsati sunuyor. Yapilandirma süresi persembe günü sona eriyor.

Vergi Yapilandirmasinda Son 3 Gün
Izmit Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan reklam ve eglence vergileri, idari para cezalari, pazar yeri ücretleri ve ecrimisil gelir vergisi borçlari olan vatandaslarin borçlarini yapilandiriyor. Kanun kapsamina giren borçlarini yapilandirarak ödemek isteyen vatandaslar, 30 Eylül 2021 tarihine kadar Izmit Belediyesi veznelerinden yazili olarak veya izmit.bel.tr internet adresinden online olarak yapilandirma basvurusunda bulunabilir.

18 taksit imkani

Pesin veya 6, 9, 12 ile 18 esit taksitte ödeme seçenekleri sunan Izmit Belediyesi, Belsa Plaza Hizmet Binasindaki Gelir Birimi, kaymakamlik (Bekirpasa) ve Kuruçesme hizmet binalarinda 30 Eylül 2021 Persembe günü mesai bitimine kadar yapilandirmalarin yapilabilecegini açikladi.

Ödemelerin banka ve PTT kanaliyla gerçeklestirilebilecegi, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden de sira beklemeden yapilabilecegi belirtildi.

Ödeme kanallari

Mükelleflerine ödeme kolayligi saglama konusunda alternatif seçenek sunan Izmit Belediyesi, banka ve PTT kanaliyla da tahsilat yapiyor. Vatandaslar vergi ödemelerini bulunduklari yerlerden, Ziraat Bankasi Kocaeli Merkez Subesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN numarali hesaba ya da 111297 numarali posta çeki hesabina EFT veya havale yoluyla yatirabilecek. Mükellefler ayrica kredi karti ve internet araciligiyla da ödeme yapabilecek. Internet ortaminda www.izmit.bel.tr adresine girerek Borç Sorgulama ve Tahsilat islemleri gerçeklestirebilecek.
Kaynak: İHA