Teknofest Sampiyonlari Edremit'te

Teknofest Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Insanlik Yararina Teknoloji Yarismasi/Saglik ve Ilk Yardim Kategorisi’nde sampiyonluk elde eden Edremit 75. Yil Ortaokulu ögrencileri Hikmet Efe Canikli ve Ceylin Gezer ile danisman ögretmenleri Mehmet Horozoglu Istanbul’dan Edremit’e geldi.

Teknofest Sampiyonlari Edremit'te
Edremit Ilçe Milli Egitim Müdürü Yakup Özbek, sampiyonluk elde eden ögrencileri ve ögretmeni Edremit Havaalani’nda karsiladi. Kazanilan Türkiye birinciligi için kendilerini kutladi.

Yakup Özbek “Ögrencilerimiz ve ögretmenimiz bizlere büyük bir mutluluk yasatti. Onlarin özverili çalismalari bizler için iftihar vesilesi oldu. Geçtigimiz yil Edremit Anadolu Lisemizin yedinciligi sonrasi kazanilan bu sampiyonluk dogru yolda ilerledigimizin bir isaretidir. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin istikbali adina fayda getirecek projeleri desteklemeye devam edecegiz. Bir kez daha bu basarinin altina imza atan 75. Yil Ortaokulu idarecilerimize, kiymetli ögretmenlerimize ve sevgili ögrencilerimize tesekkür ederim. Basarilarinin devamini dilerim.” dedi.

Kaynak: İHA