Köseali Mahallesi MASKI Ile Modernlesiyor

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda ile birlikte altyapi çalismasi tamamlanan, üstyapi çalismalarinin da devam ettigi Köseali Mahallesine ziyarette bulundu.

Köseali Mahallesi MASKI Ile Modernlesiyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Burak Aslay, 8,5 milyon lira yatirim bedeli ile hayata geçirilen ve altyapi çalismasi tamamlanan, üstyapi çalismalarinin devam ettigi Salihli ilçesine bagli Köseali Mahallesini ziyaret etti. Ziyarette, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Belediye Baskan Yardimcilari, MASKI Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli Ilçe Baskani Mehmet Akin, Büyüksehir Belediye meclis üyeleri, Salihli Belediye meclis üyeleri, Salihli Ülkü Ocaklari Baskani Musa Sentürk, Ilçe Hizmetleri Daire Baskani Serpil Çakir, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Büyüksehir Belediyesi Salihli Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Orçun Abali ve MASKI Ilçe sefi Emin Dikici de hazir bulundu.

Ziyarette ilk olarak Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda söz aldi. Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü ile birlikte Salihli için çalistiklarini belirten Kayda, “Köseali mahallemizde büyüksehir ve MASKI ile belediyemiz isbirliginde baslattigimiz çalismalar tamamlandi. Büyüksehir belediyemiz ile birlikte verdigimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. 7,5 yildir yol arkadasligi yaptigim Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün ve ekibine tesekkürlerimi sunuyorum. Alt ve üstyapisi ile bastan asagi yenilenen mahallemiz hemsehrilerimize hayirli olsun” dedi.

Köseali Mahalle Muhtari Hüseyin Deniz, “Mahallemizde baslayan altyapi çalismalari geçtigimiz ay tamamlandi ve üstyapi isine baslandi. Bransman baglantilarinda da hemen hemen yarisina gelindi. Çalismalar hizli gidiyor. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e, Salihli Belediye Baskanimiz Sayin Zeki Kayda’ya burada büyük bir alin teri ile çalisan ekiplere tesekkür ediyorum” dedi.

“Saglikli bir altyapi modern bir görünüm”

Köseali Mahallesine Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ileten MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, “Salihli ilçemiz Köseali Mahallemizde bulunmaktan dolayi çok mutluyuz. 2014 yilinda Manisa’nin Büyüksehir olmasi ile birlikte büyüksehir belediyesi ve Salihli Belediyesi, ilçeye birçok hizmeti kazandirdi. Sadece MASKI Genel Müdürlügünün bu süreçte Salihli’de tamamladigi ve devam ettigi yatirimlarin bedeli 140 milyon TL. Köseali Mahallemize 8,5 milyon TL bedelli yatirim yapiyoruz. Kanalizasyon çalismalarini bitirdik. Içme suyu çalismalarinda sona yaklastik. Kilit parke çalismalari tüm hiziyla sürüyor. Bu yatirimlar 50 yilda bir yapilabilecek yatirimlar. Çalismalarimiz esnasinda toz ve çamur sikintisi olacaktir. Mahalle halkimizdan bu konuda haklarini helal etmelerini istiyoruz. Hayirli olsun” dedi.

Genel Müdür Burak Aslay, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda ve beraberindekiler, kilit parke tasi döseme çalismalarinin yapildigi sokaklarda incelemede bulundu ve ekiplere kolayliklar diledi. Mahalle muhtari Hüseyin Deniz, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e verilmek üzere Genel Müdür Burak Aslay’a hediye takdim etti.
Kaynak: İHA