Buharkent'te Toplu Konut Projesinde Sona Gelindi
Aydin’in Buharkent ilçesinde Buharkent Belediyesi’nin koordinesinde yürütülen toplu konut projesinde sona gelindi.

Buharkent Belediyesi tarafindan baslatilan toplu konut projesinde çalismalarda sona yaklasilirken, dairelerin satislari da basladi.
Belediyenin gelir kaynaklarini artirmak adina çesitli projeler üreten Buharkent Belediyesi, simdi de vatandaslarin uygun fiyata ev sahibi olabilmeleri adina basladigi toplu konut projesini halka arz etti. Yaklasik 11 milyon TL degerindeki projede 43 daire ve 4 dükkan yer aliyor. Buharkent Belediyesi sosyal medya hesabindan yaptigi duyuru ile 2+1 ve 3+1 dairelerin bulundugu toplu konut projesinde sona gelindigini ve satislarin basladigini müjdeledi.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, belediye hizmetlerinin daha hizli ve kaliteli olabilmesi için yeni gelir kaynaklari olusturmanin yani sira vatandaslarin uygun fiyatli ev sahibi olabilmeleri için adim attiklarini belirterek, “Belediyemiz tarafindan yapilmakta olan toplu konut projemizin sonuna geliyoruz. Buharkent’imizin en güzel noktasinda ve en iyi konutlarin insa edildigi toplu konut projemizin sonuna gelmekteyiz. Otopark düzenleme ve giris yolu en kisa süre içerisinde tamamlanacaktir. 2+1, 3+1 dairelerimiz ile dükkanlarimiz siz degerli halkimizin satisina hazirdir” dedi.
110 metrekare olan 2+1 dairelerin 260 ile 270 bin TL arasinda, 137 metrekare olan 3+1 dairelerin ise 325 ile 335 bin TL arasinda satisa sunulacagi ögrenildi.
