Manisa'ya Yeni Bir Prestij Cadde Daha

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi Birlik Caddesi’nde prestij cadde çalismalarina basladi.

Manisa'ya Yeni Bir Prestij Cadde Daha
Il genelinde hayata geçirdigi projelerle vatandaslarin daha yasanabilir alanlara kavusmasini saglayan Manisa Büyüksehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Birlik Caddesi’nde prestij cadde düzenleme faaliyetlerini baslatti. Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Kent Estetigi Dairesi Baskani Hakan Göktas, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, Güzelyurt Mahallesi Muhtari Aynur Tava, teknik personeller ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte prestij cadde düzenlemelerinin yapildigi Birlik Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Öztozlu, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde gerçeklestirilen çalismalarin hayirli olmasini diledi.

Güzelyurt Mahalle Muhtari Aynur Tava, Birlik Caddesi’ndeki incelemelerin ardindan çalismaya iliskin görüslerini açikladi.

Tava, “Talebimiz üzerine Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yeni bir prestij cadde çalismasi daha basladi.

Birlik Caddemiz kaldirimlari, aydinlatmasi, peyzaj ve orta refüj çalismasiyla yeni bir prestij caddesi haline gelecek. Birlik Caddesinin alt kisminda kalan bölgedeki vatandaslarin aydinlatma ile ilgili sikinti yasiyorlardi. Insallah bu sikinti Büyüksehir Belediyemiz tarafindan son bulacaktir. Bizlerin sesine her daim kulak veren Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün olmak üzere, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Güzelyurt Mahallesinde Müftü Alim Efendi Bulvari ve Muhsin Yazicioglu Caddesinden sonra simdi üçüncü caddemiz olan Birlik Caddesinde çalismalara basladik. Faaliyetlerimiz öncelikle kaldirim düzenlemesi ile basladi.

Ardindan orta refüjde bir çalismamiz olacak. Aydinlatma çalismalarimizin ardindan Kent Estetigi Dairesi Baskanligimiz tarafindan peyzaj çalismalari yapilacak. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün öncülügünde prestij cadde çalismalarimiza hizla devam ediyoruz. Yunusemre ilçesinde yasayan vatandaslarimiza hayirli olsun” diye konustu.

Kent Estetigi Dairesi Baskani Hakan Göktas da, “Prestij cadde düzenlemesini firsat bilerek, Birlik Caddesinde yapilacak olan orta refüjde çok güzel bir peyzaj çalismasi yapacagiz. Palmiye agaçlari kullanacagiz. Kent Estetigi Dairesi Baskanligi seramizda yetisen bonzai zeytin agaçlarini kullanacagiz Kendi ekiplerimizle güzel Manisa’miza bir prestij cadde daha kazandiracagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA