Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kizilcahamam-Kahramankazan kavsaklari 20-26. kilometrelerinde üstyapi onarim çalismalari nedeniyle Istanbul istikameti trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 15-17. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle Ankara-Izmir yönü kapali oldugundan ulasim diger istikametten iki tarafli saglaniyor.

Anadolu Otoyolu'nun D-100 ayrimi Karabük Kavsagi'nda, Gerede-Ankara istikametinden Anadolu Otoyolu istikametine baglantiyi saglayan üst geçit köprüsünde bakim ve onarim çalismalari yürütülüyor. Bu sebeple Karabük istikametinden Ankara istikametine baglantiyi saglayan kavsak kolu trafige kapatilarak, ulasim karsi yönden kontrollü sürdürülüyor.

Nigde-Pozanti Otoyolu'nun Adana istikameti Basmakçi mevkisinde bakim ve onarim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Ayas-Yenikent yolunun 0-3. kilometrelerinde üstyapi çalismalari nedeniyle Beypazari yönü trafige kapatilarak ulasima diger istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Afyonkarahisar-Konya yolunun 14-17. kilometrelerinde yapim çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 31-33. kilometrelerinde çelik tel ile sev stabilitesinin artirilmasi çalismalari dolayisiyla Korkuteli istikameti trafige kapatilarak ulasim Antalya istikametinden iki yönlü saglaniyor.

Bozüyük-Bilecik-Mekece yolunun 53-58. kilometrelerinde yapim çalismalari nedeniyle Bozüyük-Mekece istikameti trafige kapatilarak ulasim karsi istikametten iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Erzurum-Pasinler (sehir geçisi) yolunun 32-36. kilometrelerinde yapim çalismalari sebebiyle ulasim kontrollü devam ediyor.

Artvin-Savsat yolunun 29-34. kilometrelerinde yol sevi temizlik ve çelik ag uygulama çalismalari dolayisiyla 08.00-18.00 saatlerinde ulasima tek seritten ve kontrollü izin veriliyor.

Kaynak: AA