Istanbul'da Malatya Günleri Düzenlenecek

Malatya Konfederasyonu ( MAKON ) ve konfederasyona bagli federasyon baskanlari bir araya gelerek, 19-24 Ekim tarihleri arasinda Istanbul Yenikapi’da yapilacak Istanbul Malatya günlerinin istisaresi yapildi.

Istanbul'da Malatya Günleri Düzenlenecek
MAKON Genel Baskan Yardimcisi Cihan Akköse baskanliginda, MAKON Genel Baskani Adil Gevrek’in de katilimiyla Malatya ilçe federasyon baskanlarinin da hazir bulundugu Istanbul Malatya Günleri Organizasyonu Komisyon Üyelerinin yer aldigi toplantida, yaklasik bir ay sonra yapilacak Istanbul Malatya günlerinin sorunsuz yapilmasi için çalismalara acilen baslanmasi karari alindi.

Yapilan toplanti sonrasinda açiklama yapan Komisyon Baskani Cihan Akköse " 19-24 Ekimde Yenikapi’da gerçeklestirecegimiz Malatya Günleri için Malatya’mizin tüm degerleri ile bir araya gelerek Yenikapi’da Birlik beraberligimizi gösterecek bir tarih daha yazacagiz. Malatya ilçe federasyon baskanlarimizla bir araya gelerek Genel Baskan Adil Gevrek baskanliginda ilk toplantimizi gerçeklestirdik. Bundan sonraki toplantilarinizi da hizli bir sekilde derneklerimiz, Vakiflarimiz, STK temsilcilerimizle bir araya gelecegiz, Ayrica Malatya’da bulunan komisyon üyelerimizde Istanbul Malatya Günleri için Malatya’da yetkili kurum kurulus ve Sivil Toplum Örgütleriyle görüsmelerini sürdürüyor” dedi.

Akköse, 19-24 Ekim tarihleri arasinda Istanbul Yenikapi’da gerçeklestirecegimiz Malatya Günleri için Basta Malatya olmak üzere Istanbul ve bölge illerdeki Malatyali kurum ve kuruluslari kanaat önderlerini ziyaret edecegiz” seklinde konustu.

Akköse, “Önümüzdeki hafta tüm çalismalarimizi bitirerek komisyondaki görevli arkadaslarimizla Malatya’ya gidecegiz. Malatya Valisi, belediye baskanlari, sivil toplum kuruluslari, tüm kurum ve kuruluslari ziyaret ederek yapilacak olan Malatya Günleri hakkinda bilgi verip davetiyelerimizi iletecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA