Düsürdügü 111 Bin Lirasina Kavustu

Geçtigimiz Cuma günü minibüse binerek 111 bin lirasini düsüren Ahmet Dag, parasina kavustu.

Düsürdügü 111 Bin Lirasina Kavustu
Esinin hastane ve çocugunun egitim masraflari için sattigi aracindan kalan 111 bin lirasini Yalova Emniyeti Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan teslim aldi.

Bursa’nin Gürsu ilçesinde yasayan 56 yasindaki Ahmet Dag, çocuklarinin egitimi ve esinin hastane masraflari için sattigi aracindan kalan 111 bin lirasini borç aldigi kisiye teslim etmek üzere Istanbul’a yola çikti. Ahmet Dag, Yalova otogarindan deniz otobüsü terminaline gelmek için bindigi sehir içi minibüsünde poset dolu parasini düsürdü. Feribota bindiginde parasini kaybettigini fark eden Dag, Yalova’ya geri dönerek polise basvurdu. Ihbar üzerine gelen Yalova Emniyeti Asayis Sube Müdürlügü Ekipleri minibüste yaptiklari aramada parayi bulamadi. Ekipler, feribot iskelesinden baslayarak toplamda 100 adet KGYS kamerasi ve is yeri kamerasini tek tek inceleyerek minibüse binen J.A.A isimli sahsin para dolu poseti alarak ticari taksiye binip eve gittigi bilgisine ulasti. Yapilan incelemeler sonucunda ekipler, J.A.A isimli vatandasin evine giderek 111 bin lirayi teslim aldi. Ekipler, Ahmet Dag’i arayarak parasini teslim almasi için emniyete çagirdi. Buradaki islemlerinin ardindan Dag, parasina kavustu. 111 bin lirasini bulan polis ekiplerine tesekkür eden Dag, "Buraya geldim. Buradan Izmit’te okuyan ogluma gidip bir kismini verecektim. Diger kismini da esimin hastane masraflari için kullanacaktim. Buradan karsiya geçmek için feribota bindim. O arada paranin olmadigini anladim. Saga sola panikleyerek kostum. En sonunda IDO görevlileri beni tekrar geri gönderdi. Buraya gelip karakola basvuruda bulundum. Allah ekiplerimizden razi olsun. Hepsine çok tesekkür ediyorum. Paranin bulundugunu duydugumuzda ben ve esim sevincimizden agladik" dedi.

Parasinin bulundugu poseti alan Dag, poset ile para tasimanin hata oldugunu söyleyerek posetteki parasini çikartip çantaya koydu ve posetle para tasimayacagina söz verdi.
Kaynak: İHA