Baskan Bakkalcioglu Belediye Tesislerini Tanitti

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, yapim çalismalari devam eden ya da tamamlanmis olan belediye tesislerinin tanitimini yapti.

Baskan Bakkalcioglu Belediye Tesislerini Tanitti
Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, CHP ve IYI Partili yöneticilerle bir araya geldi. Baskan Bakkalcioglu, bir araya geldigi misafir heyeti ile birlikte ilçe merkezinde yapimi büyük bir hizla devam eden “Çarsi Meydan” projesi, yenileme çalismalari ve diger projeleri hakkinda bilgi verdi. Içerisinde otizmli gençlerin faydalanabilecegi bir kafeterya alani da yer alan sanat evi, iç mekan son düzenlemeleri yapilmakta olan dügün salonu, fitness salonu ve mahalle sakinlerinin alisveris ihtiyaçlarini karsilayan marketin yer aldigi Yesilkent Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi ile yine iç mekan düzenlemeleri yapilmakta olan içerisinde kres ve dügün salonu ile kafeterya bulunan 4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi’ni gezerek tesislerin tanitimini yapti.

Misafirlerine belediye tesislerinin her bölümünü tek tek gezdiren Baskan Bakkalcioglu, tesislerin ilçeye hayirli olmasi temennisinde bulundu. Ziyaretlerin sonunda tesisleri begeni ile gezerek bilgi sahibi olan misafirler, tesislerin yapiminda basta Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA