Baro Baskani Aktürk, Güven Tazeledi

Erzincan Baro Baskani Adem Aktürk, yapilan kongreyle yeniden baskanliga seçildi. Aktürk, üçüncü kez Baro Baskani seçilerek güven tazeledi.

Baro Baskani Aktürk, Güven Tazeledi
Baroda yapilan Olagan Genel Kurulu’nda avukatlar sandik basina gitti. Iki adayin baskanlik için yaristigi kongrede 183 avukat oy kullandi. Oylarin 110’unu alan Adem Aktürk, yeniden baskanliga seçildi. Gün boyu süren seçim sonrasi üçüncü kez baskan seçilen Adem Aktürk tebrikleri kabul etti.

Seçimlerde bir konusma yapan Baro Baskani Adem Aktürk bugüne kadar birlikte çalistigi yönetim kurulu ve baro çalisanlarina bir kez daha tesekkür etti. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine verilen sorumlulugu hakkiyla yerine getirmenin onuru ve gururu içinde olduklarini belirten Aktürk sunlari söyledi.



"Baromuzun bugün Olagan Genel Kurulu’nda avukat arkadaslarimiz oylari ile bana baro baskanligi görevini üst üste üçüncü kez tevdi etmislerdir. Görevim süresince tarafsizligimizi koruyarak tüm meslektaslarimizin yaninda yer aldik. Meslek onurumuza yakisan bir sekilde etkin, çaliskan, duyarli, hukukun üstünlügü ve yargi bagimsizligi ilkelerine bagli bir baro olmak için çabaladik. Yapacagimiz çok sey var. Benimle birlikte aldiklari oylarla yönetime girmeye hak kazanan arkadaslarla el ele verip güzel hizmetler verecegime inaniyorum. Herkese bir kez daha tesekkür ediyorum."
Kaynak: İHA