AYMNET Ile Üniversite Isbirligi

AYMNET, reishi üzerine yapilan akademik çalismalari genisletmek için Isparta Uygulamali Bilimler Üniversitesi ile isbirligi protokolü imzalandi.

AYMNET Ile Üniversite Isbirligi
Bilimi rehber edinen sirket slogani ile hiz kesmeden çalismalarina devam eden AYMNET, reishi ürününün antimikrobiyal testlerinin elde ettigi basarinin uluslararasi bilimsel literatürde yer almasi gibi sonuçlar üzerine bilimsel ve akademik çalisma agini genisletme çalismalarini hizlandirdi. Isparta Nöro Bilim Uygulama ve Arastirma Merkezi (INBUM), Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (SEM) ve Gül Ve Aromatik Bitkiler Uygulama ve Arastirma Merkezi (GÜLAB) gibi merkezleri bünyesinde barindiran Türkiye’nin saygin üniversitelerinden olan Isparta Uygulamali Bilimler Üniversitesi ile isbirligi protokolü imzaladi. Bu kapsamda, ürünlerin gelistirilmesi ve pazar arastirmasi üzerine Nöro Bilim Uygulama ve Arastirma Merkezi (INBUM) ile, bayilerimizin egitimi için Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (SEM) ile yeni ürünlerin ar-ge çalismalari için ise Gül ve Aromatik Bitkiler Uygulama ve Arastirma Merkezi (GÜLAB) ile alt protokoller ile çalismalar hiz kesmeden devam edecek.

Isparta Uygulamali Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ibrahim Diler ve Isparta Nöro Bilim Uygulama ve Arastirma Merkezi (INBUM) Müdürü Doç. Dr. Ömer Kürsad Tüfekçi, AYMNET Yönetim Kurulu Baskani Ilhan Saglam’in katilimlari ile protokole imza atti.
Kaynak: İHA