Alapli'da Simge Sagin Rüzgari Esti

Zonguldak’in Alapli ilçesinde 2 yil aradan sonra halk konseri düzenlendi. Ünlü Sarkici Simge Sagin, hareketli sarkilari ile geceyi isitti.

Alapli'da Simge Sagin Rüzgari Esti
Alapli Belediyesi tarafindan düzenlenen konserde ünlü sarkici Simge Sagin sahne aldi. Pandemi nedeniyle ilçede ara verilen festival ve konserlere, Alapli halki Simge Sagin konseri ile doyasiya özlem giderdi. ‘Ben Bazen’ sarkisi ile sahneye çikan Simge, ardindan ‘Öpücem’ ve ‘Mis Mis’ sarkilarini seslendirirken, Alaplililar da hep bir agizdan eslik etti.

Simge Sagin’a ‘hos geldin’ diyerek konsere gelenleri selamlayan Belediye Baskani Nuri Tekin yaptigi konusmasinda, “Çok güzel bir güres programimiz vardi, Alapli’da Kirkpinar’in rövansi oldu. Ismail Balaban baspehlivan oldu. Suanda Türkiye’nin en güzel, en saygin sanatçimiz Simge hanimla beraberiz. Biz de sizler gibi Simge hanimdan memnunuz, sizler mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Dün aksama kadar soguk bir hava vardi, bugün çok güzel bir hava var. Böyle güzel bir günde saygi deger sanatçimiz burada, sizlere katiliminizdan dolayi çok tesekkür ediyorum. Hepinize iyi eglenceler diliyorum” ifadelerine yer verdi. Simge Sagin da Baskan Tekin’e, hayranlari ile bulusma firsati verdigi için tesekkür etti. Baskan Nuri Tekin, esi Aysel Tekin ile birlikte ünlü sarkiciya çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Konserine daha sonra slow sarkilari ile devam eden Simge, Zaten Asigim, Askin Olayim, Sevmek Yüzünden sarkilarini da hayranlari ile birlikte söyledi.

Yaklasik 1 buçuk saat süren konserde Alapli halki keyifli bir gece yasadi.
Kaynak: İHA