Akçadag Belediyesi'nden Istihdama Katki
Malatya’nin Akçadag Ilçesi Belediyesi, istihdama katki için tekstil fabrikasi yaptiracak. Tekstil fabrikasi yapimi için ihale açildi.

Bir adet 3 bin 764 metrekare Betonarme Karkas Tekstil Fabrikasi Yapimi Isi ihalesi 11 Ekim günü saat 14.00’de Akçadag Belediyesi Hizmet Binasi Encümen Toplanti Salonu’nda yapilacak.
Ihaleye iliskin ayrintili bilgilere EKAP’ta yer alan ihale dokümani içinde bulunan idari sartnameden ulasilabilecegi belirtildi.
Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Akçadag Belediyesi Hizmet Binasi Mali Hizmetler Müdürlügü adresine elden teslim edilebilecegi gibi, ayni adrese iadeli taahhütlü posta vasitasiyla da gönderilebilecek.
Akçadag Belediye Baskani Ali Kazgan’in Akçadag Ilçesi Belediyesi’nin istihdama katkisi için tekstil fabrikasi yaptiracagi kaydedildi.
