Osmaneli'ne Büyük Yatirim

Bilecik Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi yer alan bir sirketin yatirimlarda bulunacagi bilgisini vererek, yapilacak olan proje de ilk olarak 200 isçinin çalisacagini söyledi.

Osmaneli'ne Büyük Yatirim
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’den yer alan, Türkiye’nin lider motosiklet markalarindan biri olarak bilinen bir sirket yatirimlarina basladi.

Sirket yetkilileri, Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin’i ziyaret ederek personel istihdami ve konut talebine iliskin degerlendirmelerde bulunuldu. Sirket Insaatini yürüten proje yöneticisi Abdurrahman Sirin Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin’i ziyaret ederek istihdam ve konut taleplerini degerlendi.

“200 isçi çalisacak”

Fahri Proje Yöneticisi ve Danismani Prof. Dr. Isa Ipçioglu’nun da yer aldigi görüsmede Baskan Sahin, “Sirketin özellikle istihdam edilecek personel ve çalisanlarinin konut ihtiyaci konularinda görüs alisverisinde bulunduk. 60 bin metre karelik alan üzerinde devam eden insaatta 25 bin metrekarelik kapali alan yapilacak ilk etapta 200 isçi çalisacak” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA