Kaymakam Taskiran, 11 Köyü Gezdi

Sumbas Kaymakami Mehmet Furkan Taskiran, 2021 yili KÖYDES programi kapsaminda yapilacak yatirimlarin olacagi ilçeye bagli Höyük, Gafarli, Çiçeklidere, Esenli, Yesilyayla, Alibeyli, Akdam, Yaziboyu, Küçükçinar, Kizilömerli ve Resadiye Köylerinde kilit parke tasi yapilmasi planlanan yollarda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Taskiran, 11 Köyü Gezdi
Köylere Hizmet Götürme Birligi yetkililerinin de katildigi incelemelerde, Kaymakam Taskiran yapimi devam eden hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldi.

Kaymakam Taskiran, yaptigi açiklamada, ’’Korona virüs dönemi olmasina ragmen köylerimize yapilan yatirim ve hizmetler araliksiz devam ediyor. Köylerimizde kilitli parke tasi döseme isleri, arazi yol yapim çalismalari, yagmur suyu aktarilmasi için kanal çalismalari ve su depolarinda bakim onarim isleri devam ediyor. Ayrica köylülerimizin talepleri dogrultusunda yapilmasi gereken hizmetleri plan ve programa almak için çalismalar yapiyoruz" dedi.

Sumbas Kaymakam Mehmet Furkan Taskiran’in köy ziyaretlerine Köylere Hizmet Götürme Birligi Encümenleri Il Genel Meclis Üyesi Veli Gani, Il Genel Meclis Üyesi Harun Kundakçi, Akdam Köyü Muhtari Haci Osman Kadipglu, Alibeyli Köyü Muhtari Ali Halaç ve Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Kagan Gökçeli’de hazir bulundular.
Kaynak: İHA