Gaziosmanpasa'da Sünnet Söleni

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan düzenlenen geleneksel sünnet söleni kapsaminda bin 300 çocuk sünnet oldu.

Gaziosmanpasa'da Sünnet Söleni
Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan düzenlenen geleneksel sünnet söleni kapsaminda bin 300 çocuk sünnet oldu. Hastanelerde saglik kontrollerinden geçirildikten sonra uzman hekimler tarafindan sünnet ettirilen bin 300 çocuk sünnet söleninde bulustu. Gaziosmanpasa Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda aileleriyle birlikte katilan çocuklar doyasiya eglendi. Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’da etkinlige katilarak sünnet olan çocuklarla fotograf çekildi.

Etkinlikte konusma yapan Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, pandemi kosullarinda zamani kisitli tutarak sünnet söleni coskusunu paylastiklarini söyledi.

Baskan Usta, "Bugün sizlerle birlikte Gaziosmanpasa’nin millet bahçesi güzelligine güzellik katti. Sizleri bizlerle bulusturan ailelerinize tesekkür ediyorum. Her yil yaptigimiz bu sünnet sölenimizin yaninda bundan sonra kültürde sanatta ve sporda etkinlik yapalim diyorum. 2021-2022 egitim ögretim yilinin basarili geçmesini diliyorum" diye konustu.

6 yasindaki oglunu sünnet sölenine getiren Yasemin Özdemir heyecanli ve mutlu oldugunu dile getirdi. Özdemir, "Ilk göz agrim. O yüzden çok heyecanli ve çok mutluyum. Misir sirasina girdik, pamuk seker aldik. Günümüz güzel geçiyor suan. Belediye Baskanimiza çok tesekkür ederiz böyle bir etkinlik düzenledigi için" ifadelerini kullandi.

Ailesiyle birlikte etkinlige gelen 10 yasindaki Emre Dursun ise etkinlikte yaptiklarini anlatti. Dursun, "Pamuk seker yedim. Misir aldim. Burada çok egleniyorum. Bu programi düzenledigi için Belediye Baskanimiza çok tesekkür ederim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA